Isle of Harris Gin

Angelica Root, Artisanal Gin, Citrus, Coastal Gin, Coriander, Craft Gin, Gin and Tonic, Gin Cocktail, Handcrafted Gin, Harris Distillery, Hebridean, Island Gin, Isle of Harris Gin, Juniper, Liquorice, Orris Root, Premium Gin, Scottish Gin, Small Batch Gin -

Isle of Harris Gin

Isle of Harris Gin

På den naturskønne ø Isle of Harris, der ligger i den yderste vestlige del af Skotland, finder man et socialt destilleri, der producerer den populære Isle of Harris Gin. Destilleriet åbnede i 2015 og har siden da vundet mange priser for deres unikke og velsmagende gin.

Destilleriet har en stærk forbindelse til lokalsamfundet og fokuserer på bæredygtig produktion og brug af lokale ingredienser. Isle of Harris Gin er ingen undtagelse. Udover de almindelige ingredienser som enebær og koriander, bruger destilleriet også lokale urter og planter, der er kendt for deres gode smag, såsom vild timian og angelikarod.

En af de mest bemærkelsesværdige ingredienser i Harris Gin er sukkertang, som høstes i Nordatlanten ud for De Ydre Hebrider. Sukkertangen er en tangart, der er kendt for sin søde smag, og den tilfører ginnen en helt særlig karakter. Destilleriet arbejder tæt sammen med lokale tanghøstere for at sikre en bæredygtig og miljøvenlig indsamling af sukkertangen.

Destilleriet er også kendt for deres unikke flaskedesign, der er inspireret af øens landskab og den skotske håndværkstradition. Flasken har en smuk turkis farve, der symboliserer det klare vand omkring øen, og den er prydet med et korkprop af håndlavet skotsk birketræ og en kobberdetalje, der repræsenterer destilleriets kobberdestillatorer.

Isle of Harris Gin er en unik smagsoplevelse, der skiller sig ud fra andre ginner på markedet. Den kan nydes alene eller i cocktails, hvor dens unikke smag vil tilføje et ekstra lag til din drink. Med sin bæredygtige produktion og brug af lokale ingredienser, er Isle of Harris Gin også en gin, der kan nydes med god samvittighed.

Find Isle of Harris Gin i vores webshop: Isle of Harris Gin


STAY UP TO DATE

Submit your email to get updates on products and special promotions.