Back to Top
 

LEVERING
Du kan vælge enten afhentning på vores adresse eller levering til pakkeshop med Bring eller DAO.

Vi vælger den pakkeshop, der er tættest på din adresse, men hvis du ønsker en alternativ pakkeshop, bedes du oplyse dette i kommentarfeltet. Se eventuelt her for mulige pakkeshops: https://coolrunner.dk/indleveringssteder 


Når din ordre er modtaget, starter vi behandlingen – hvis varen er på lager, og alle oplysninger er til stede og betaling sker med Dankort, VISA/Dankort eller Mastercard, sendes varen snarest muligt, normalt indenfor 1-3 hverdage.

Ønskes betaling med bankoverførsel, sendes faktura pr mail, og når beløbet er indgået, afsendes bestillingen. Bemærk at sker overførsel fra anden bank end Rønde Sparekasse, kan der gå op til 3 hverdage, før end beløbet indgår på vores konto i Rønde Sparekasse. Alternativt kan vores Mobilepay konto bruges - det er 6-cifret - 919949.

Priser for levering:

Vi har fast pris for levering på 49 kr. inkl. moms.

Vin og spiritus:

På grund af tidligere dårligere erfaringer med knuste flasker, sender vi kun flasker i godkendte kasser til fragt. Ved køb af flasker til forsendelse, skal der tilkøbes en fragtkasse, der kan rumme enten 1, 2 eller 3 flasker. Pris pr. fragtkasse er 40 kr. ekskl. moms. Vi tilbagekøber gerne fragtkasser til fuld pris såfremt kassen er intakt.

Ved køb af mere end 3 flasker med forsendelse - kontakt os inden ordre afgives. Vin og spiritus sendes kun til adresser i Danmark.

I udgangspunktet sender vi ikke glas – kontakt os for aftale omkring eventuel levering.

Whiskytønder:

Whiskytønder er relativ dyre at sende med fragtmand, så langt hovedparten af whiskytønderne afhentes. Ved henvendelse kan vi indhente tilbud på forsendelse.